divendres, 20 de maig del 2011

Carta als joves




El Genovés, Maig del 2011
Estimat/ada amic/amiga,
Des del BLOC del Genovés volem implicar en la política local a la gent de totes les edats al nostre poble, però sentim especial sensibilitat amb els grans oblidats quan es parla de coses serioses, als menors de 25 anys.
Volem posar en marxa esta inciativa perquè som conscients que la gent jove del Genovés sou marginats i ningunejats, una i altra volta, pels grans partits polítics; entre altres raons perquè “ser jove” per a ells és sinònim de “irresponsabilitat”. A més, hi ha que tindre en compte que hi ha molts joves no podeu votar i, per tant, per a ells, no sou importants, al no ser “rendibles” electoralment.
Des del BLOC considerem que les coses no són així, no compartim eixa visió discriminatòria que tenen alguns i algunes. Sabem que els i les joves sou el futur, i ningú millor que vosaltres per a decidir quin és el poble que voleu; vosaltres teniu el mateix dret que qualsevol altre veí de dir el que penseu, de donar la vostra opinió, d’expressar la vostra voluntat.
Per això, vos animem a que ens digueu quines coses vos agradaria fer per millorar el vostre benestar; quines coses creieu que són necessàries al poble, quines no tenen futur o no es deurien fer i quines s’han de canviar. Per a comunicar-nos qualsevol opinió, idea o pensament, ho podeu fer de diferents maneres:

• al nostre correu electrònic blocelgenoves@gmail.com
• als nostres perfils, tant en Facebook com en Tuenti: blocelgenoves,
• o si preferiu conservar l’anonimat, al nostre bloc http://www.elgenovesenbloc.blogspot.com podeu deixar els vostres comentaris de forma completament confidencial

Ajuda’ns a fer sentir la teua veu! Ajuda’ns a millorar el nostre poble!!!

Tomàs Llopis Boluda ,
Candidat a l’Alcaldia del Genovés pel BLOC-Compromís