dijous, 5 de maig del 2011

Als habitants del Genovés


Estimat/ada amic/amiga,
Des del BLOC del Genovés volem implicar en la política local a la gent de totes les edats al nostre poble, però sentim especial sensibilitat amb els grans oblidats quan es parla de coses serioses, als menors de 25 anys.
Volem posar en marxa esta inciativa perquè som conscients que la gent jove del Genovés sou marginats i ningunejats una i altra volta, pels grans partits polítics; entre altres raons perquè “ser jove” per a ells és sinònim de “irresponsabilitat”. A més, hi ha que tindre en compte que hi ha molts joves no podeu votar i, per tant, per a ells, no sou importants, al no ser “rendibles” electoralment.
Des del BLOC considerem que les coses no són així, no compartim eixa visió discriminatòria que tenen alguns i algunes. Sabem que els i les joves sou el futur, i ningú millor que vosaltres per a decidir quin és el poble que voleu; vosaltres teniu el mateix dret que qualsevol altre veí de dir el que penseu, de donar la vostra opinió, d’expressar la vostra voluntat.
Per això, vos animem a que ens digueu quines coses vos agradaria fer per millorar el vostre benestar; quines coses creieu que són necessàries al poble, quines no tenen futur o no es deurien fer i quines s’han de canviar. Per a comunicar-nos qualsevol opinió, idea o pensament, ho podeu fer de diferents maneres:

• al nostre correu electrònic blocelgenoves@gmail.com
• als nostres perfils, tant en Facebook com en Tuenti: blocelgenoves,
• o si preferiu conservar l’anonimat, al nostre bloc http://www.elgenovesenbloc.blogspot.com podeu deixar els vostres comentaris de forma completament confidencial

Ajuda’ns a fer sentir la teua veu! Ajuda’ns a millorar el nostre poble!!!

Tomàs Llopis Boluda ,
Candidat a l’Alcaldia del Genovés pel BLOC-Compromís

10 comentaris:

Anònim ha dit...

soy una persona muy esceptica de cara a los partidos politicos siempre he pensado que es una gran mentira, despues de esta introducion, me hago una pregunta,porque aqui en genoves los circulos politicos son tan cerrados, porque cuando un grupo, organiza alguna actividad de cara al pueblo, no se va. voy a poneros un ejemplo vuestro partido defiende mucho el medio ambiente, porque el dia del arbol no aparecio ninguna persona de vuestro partido, me hace pensar de verdad os interesa el medio ambiente,

Anònim ha dit...

de verdad creeis que la juventud de este pueblo se interesa por la politica desde mi punto de vista, estais muy equivocados, de mis coversaciones con algunas personas os digo que pasan olimpicamente,porque estan hartos del ambiente tan enrarecido que hay en este pueblo, en politica.

Administrador ha dit...

Anònim 1:

Abans de res, volem donar-te les gràcies per les teues paraules.

Al esdeveniments com el Dia de l'Arbre o la Setmana del Medi Ambient, el nostre partit no acudeix com a tal, però si que acudeixen persones del nostre entorn. El que no anem a fer és portar una pancarta, perquè, com molt bé has dit, és una acte per a tot el poble, sense cap interés polític. Així i tot, hi ha que tindre en compte que les persones que acudeixen tampoc tenen perquè dir que són d'un partit o un altre, no creus?

Administrador ha dit...

Anònim 2:

Abans de res, volem donar-te les gràcies per les teues paraules.

Normalmenta la gent de totes les edats, no només la gent jove, li importa ben poc la política. Eixa percepció de la política és el que volem canviar des del BLOC, volem que la gent participe, que sàpiguen que la política no és només anar a votar, que la seua veu s'ha d'escoltar, que ells són els que han de decidir quin poble volen, i com el volen. La nostra intenció és que la gent s'implique, però de la manera que cadascú considere.

Anònim ha dit...

Fa uns anys el carrer calvari va presentar a l'ajuntament un escrit queixant-se del trànsit. A dia de hui no sabem res de res, ningú ens ha donat resposta i el trànsit segueix igual o pitjor.
Volia posar en coneixement de la gent i sobretot del bloc per a que canviaren aquesta situació i la reivindiquen en els plens ja que l'ajuntament passa de nosaltres.

nope ha dit...

Al los del bloc vos desitge sort a les eleccions i crec que haurieu de fer més propaganda ja que pense que aquest any pot ser l'any del Bloc. "tireu el resto"

Anònim ha dit...

una manera de saber lo que la gente de este pueblo quiere seria tener alguna reunion con las distintas asociaciones que existen en este pueblo,seria una forma de saber las inquitudes que existen, y los proyectos que tienen de cara al pueblo,

Anònim ha dit...

eso que se acude el dia del arbol me parece que no, y no quiero que nadie vaya con una pancarta diciendo de que partido politico es, porque yo miro a las personas desde otro punto de vista, que es mas interesante, yo no soy de ningun partido, ya que he tenido experiencia de como el psoe manipula a la gente cuando le interesa asi como este partido sus representantes en la lista son unas marionetas de aquellos que mandan de verdad, del pp a mi personalmente nunca me ha dicho nada.me gustaria haceros una pregunta tienes intencion de llegado el caso, hacer una coalicion con el psoe.

Administrador ha dit...

Per Anònim 1:


Gràcies per la teua observació, prenem nota i intentarem tindre un contacte més directe i més formal del que estem mantenint fins ara amb les diferents associacions del poble.

Administrador ha dit...

Per Anónim 2:

Gràcies per les teues paraules.

A vore, el dia de l'arbre si que hi ha algun simpatitzant nostre que acudeix. Altra cosa és que tota la gent que vaja diga que és de tal o qual partit polític, o que tu sàpigues a qui vota cadascú.

Respecte al tema de coalició, ja et dic que coalicions no en farem cap, sinò no ens havèrem presentat en solitari.
Altra cosa és que t'estigues referint a aplegar a un acord amb el PSOE en cas que cap partit aconseguisca la majoria absoluta. En aquesta situació, t'hem de dir que nosaltres no volem vendre la pell de l´ós abans de caçar-lo, però el BLOC aspira a governar. La nostra intenció en aquest cas seria parlar en totes les forces polítiques, però deixant ben clar que desitgem un canvi de formes i també un canvi de propostes.