divendres, 3 d’octubre del 2008

PP i PSOE s'alien a les Corts per a tombar les propostes del BLOC per a resoldre la crisi

Els respectius grups parlamentaris dels populars i dels socialistes en la Cambra autonòmica han rebutjat una proposició no de llei presentada, pel Bloc Nacionalista Valencià mitjançant Compromís pel País Valencià, que proposava un total de 14 mesures per a fer front a la situació de crisi econòmica i a l'augment de la desocupació, i que populars i socialistes han qualificat de "batibull".

El portaveu adjunt de Compromís i secretari general del BLOC, Enric Morera, ha lamentat la impossibilitat d'arribar a un consens en matèria econòmica i, en concret, ha censurat que el PSPV "no haja fet cap esforç" per a arribar a un acord en el contingut de la proposició. El líder dels nacionalistes valencians ha criticat que els socialistes "no alcen la seua veu per a denunciar que els pressupostos continuen marginant el País Valencià" i que "tot el que supose una "actuació reivindicactiva siga desqualificat amb el tot val".

Morera ha defensat que la iniciativa presentada per la seua formació "no és un 'totum revolutum' ni un 'batibull'", tal com han criticat els parlamentaris d'ambudes formacions, sinó que ha assegurat que ha estat parlada amb els sectors econòmics i empresaria [article complet]