dilluns, 13 d’octubre del 2008

Inaugurant, que és gerundi

El passat dia 8 d’octubre, es va inaugurar al nostre poble, amb presència dels mitjans de comunicació tant comarcals com nacionals, l’escultura de Manolo Boix “A contramà”. Esta nova escultura forma part de l’anomenada “ruta de la pilota”, que pretén atraure el turisme cap a la nostra població. En el BLOC sempre hem considerat que un poble necessita sentir-se “guapo”, que deu tindre una cara amable i bonica per tal d’atraure a la gent a visitar-lo. Però això es deu fer sempre i quan primer s’hagen resolt els problemes i les necessitats bàsiques de la població, cosa que no fa el PP.


No es poden gastar els 105.000 euros que val l’escultura, quan la zona on està ubicada no està acabada, ja que falten per revestir de taulells una bona part de la vorera, amb el perill que comporta per als xiquets que estiga a mig acabar, a banda de l’efecte visual tan horrorós que ocasiona. No seria millor que s’hagueren utilitzat eixos diners per a pagar íntegrament l’asfaltat de camins del nostre poble, que val 122.000 euros? O pagar l’equipament que li faça falta al col·legi? Inclús podria finançar-se part d’un nou centre de salut o d’una nova escoleta infantil.

Tots sabem que hi ha moltes coses pendents de solucionar, però ací tots sabem que el PP, tant local com nacional, funciona de la mateixa manera: primer, gastar els diners en coses banals per tal de fer-nos publicitat; i després, si en queden, ja construirem escoles, hospitals, centres de dia o centres de salut. Com va dir el president de la diputació, Alfons(o) Rus, “serà per diners!!!!” (per als que estiguen amb mi, clar)