dimarts, 22 de juliol del 2008

EL PSOE VALENCIÀ ES LLEVA LA CARETA

Després que els que controlen el cotarro hagen fet el seu congrés, o siga, el PSOE de Madrid, la sucursal valenciana està ja preparant el paripé per vore si fan alguna cosa ací. El bo de la cosa és que ja no saben què inventar per evitar treballar pel seu poble. El seu darrer invent és el canvi de nom. Ara passaran a dir-se PSCV, o siga, Partit Socialista de la COMUNITAT VALENCIANA.

Des del BLOC només ens queda que donar-los l'enhorabona per haver-se llevat la careta i demostrar que, a més de ser uns seguidistes del PP sense massa criteris, ja ens deixen clar que ni país ni nació ni res de res. L'espanyolisme que sempre ha controlat al PSOE valencià ara es mostra tal com és.

Gràcies.

1 comentari:

Anònim ha dit...

En pareix que els que es tenen que llevar la careta son el BLOC del Genovés. El que tenen que fer es donar la cara on veritablement fa falta, que es als plenos. Vos informe que el vostre representant a l'ajuntament no fà altra cosa que no siga abstenirse quan la cosa és una miqueta delicada o quan, li pot tocar un poc la moral al seu tio Miliet. Els que veritablement fan politica d'oposició son el PSPV del Genovés. El més indignant es que després els del BLOC aprofiten les quixes del PSPV com si foren de la seva propia collita.