dimarts, 1 de febrer del 2011

Alternativa Valenciana


Llegint premsa, veient televisió i sentint la ràdio, dona la impresió que el PP és l'alternativa. Alternativa a les desastroses polítiques econòmiques de ZP. El senyor Rajoy deixa passar el temps, tal com li varen recomanar els seus assessors, esperant que el PSOE, simplement, perda la poca credibilitat que li queda.

Però si Rajoy i companyia són l'alternativa, "apaga y vámonos".



Quina alternativa pot ser un partit, el dels "Gurtels", que tenen la Generalitat Valenciana totalment PARALITZADA? No fan res, ni bo ni roïn; estan més pendents de la sentència del TSJ sobre Camps que de treballar pels ciutadans.



D'aquesta manera és com el PP pensa crear llocs de treball? Recordem que som la comunitat autònoma espanyola amb més percentatge d'atur, vora el 23%, quan la mitjana espanyola està al 20%

D'aquesta manera és com el PP pensa millorar la qualitat de vida dels valencians i valencianes? Retalls indecents en sanitat, educació i benestar social, que són els pilars bàsics d'una societat forta i preparada per al futur.

D'aquesta manera és com el PP pensa solucionar els problemes de les xicotetes i mitjanes empreses? Amb la creació d'un "Pla Confiança" per ajudar a l'economia productiva valenciana, però sense cap euro a la caixa. O amb el deute quasi obscé de la Generalitat, de més de 15.000 milions d'euros.

D'aquesta manera és com el PP pensa arreglar la catastròfica situació del camp valencià? Si ja de per sí la nostra agricultura, pilar bàsic del nostre creixement econòmic fa uns quants anys, està totalment abandonada a la seua sort, ara la UE li deixa al Marroc exportar tota classe de cítrics, a preu "tirat" cap Europa; i ni PSOE, ni molt menys el PP, es dignen a obrir la boca.



El PP no és ni govern ni alternativa, i la prova la tenim els valencians: una Generalitat en quebra técnica, i amb un immobilisme insultant per a capgirar la situació.



La única alternativa creible, compromesa amb el poble valencià, i que aposta de veritat pels valencians, és l'alternativa amb MAJÚSCULES:



BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ