dimecres, 27 d’agost del 2008

FABRA, UN PEPERO COM DÉU MANA

Carlos Fabra en la seua salsa. Vos recorda a algú del Genovés?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Està molt bé tot el poseu al blog i la forma en que ho plantegeu,així com el contingut que poseu en els fullets de mà que de tant en tant ens arriben a casa.Sols vull fer-vos un suggeriment:QUE EN ELS PLENS,EL VOSTRE REPRESENTANT,SIGA TAN MORDAÇ com en els vostres escrits. El note massa condescendent i que balla l'aigua a l'equip de govern(entengas per equip=Miliet). Si vosaltre sou massa concients de la forma d'actuar que té l'Alcalde i l'heu comparada amb l'actitut despòtica,xulesca i prepotent de Fabra ¿Per què no li pegueu més canya des de l'oposició i aneu més coordinats amb l'altre partit de l'oposició?
Aquesta gent que confon Governar per a tots en MANAR I TOTS A CALLAR,es mereix una oposició CLARA,FORTA I QUE IXCA ALS MIJANS PÚBLICS TOT ALLO QUE ES FA D'IL.LEGAL.

Vos encorage a seguir treballant com ho esteu fent PERO sent més INCISIUS amb "els que manen".

Fenollet ha dit...

Estimat company,

agraïm sincerament els teus consells. L'única forma de saber el sentiment de la gent és escoltant-la i per a això cal un lloc on fer-ho com aquest.

Com que dius que ets assidu, hauràs comprovat que tant al blog, com al InfoBLOC, com a totes les notes i notícies de premsa que ixen del BLOC del Genovés les nostres denúncies van sempre dirigides (o el 90% del temps, per a ser més exactes) a qui mana.

Les raons són òbvies, intentem posar de relleu les mancances democràtiques del nostre ajuntament.

Respecte al PSCV tenim unes relacions cordials, però som partits diferents. Des del BLOC estem oberts a col·laborar en projectes comuns, com ja ho hem fet en més d'una ocasió, però tampoc pensem que siga bo per al poble seguir certs ticks que té el PSCV, possiblement heretats d'anys i anys de navegar a la deriva. En altres paraules, som receptius per a treballar conjuntament però ens agrada anar al gra i no perdre'ns en disputes moltes vegades estèrils.

Finalment, respecte al nostre representant, només animar-te a seguir els plens dels ajuntaments i comprovar quines són les seues intervencions. La majoria d'elles també estan al InfoBLOC, normalment en forma de precs o qüestions. Tenint en compte que el BLOC només té un regidor (amb la relativa força que això suposa per a un poble com el Genovés), des del col·lectiu del BLOC estem molt orgullosos i plenament satisfets de la tasca desenvolupada fins al moment per Tomàs Llopis.

Gràcies company per ajudar-nos a millorar.