dimarts, 5 de febrer del 2008

El Genovés a la xarxa també està en BLOC

Ningú no ens podrà callar i per això el BLOC del Genovés ja està a la xarxa d'internet amb un nou blog on trobareu un espai de reflexió i informació. Per què tan necessària és la reflexió sobre els problemes que anem trobant dia a dia, com informar de tot allò que el NODO popular ara mateix està censurant i amagant als seus ciutadans.

Junts i en BLOC fins a la victòria...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una noticia de tots sabuda pero poc escampada pel poble:
El nostre alcalde, recolzat pel seu partit i els seus amics,està enxufant a tots els concejals, familiars d'estos i amics en la sanitat pública.
Açò ho dius i tots contesten: "tots els que manen fan el mateix". Però quina poca vergonya i quin conformisme. La feina de l'alcalde es treballar pel bé de tot el poble i no dedicar-se a comprar persones i a jugar amb la política per interesos.
Demane un poc de dignitat i coherència dels que ens "governen". Adeu

Anònim ha dit...

Per a quan un TANATORI al nostre poble. O es que pense-ho tots passar per "l'aro" Per què tots els soterraments tenen que passar per l'eterna esglèsia catòlica. No es just que no hi haja cap espai per a oficiar ceremònies civils per als soterraments dels que no volem saber res de les religions.

Tenim un camp de futbol i ningú hi va (diuen que per què està massa lluny, doncs... vatja esportistes...) i en volen un més!! amb un pressupost millionari. A més es un esport de masses, capitalista que sols generen idols als menuts. Idols sense cultura ni compromis social que sols saben pegar-li a la pilota.

Per a quan ficar noms als carrers noms de dones del mon de la cultura o política, o es que a aquest poble sols existeixen santes o verges?

Quan penjare-ho la bandera de l'Arc de Sant Martí el día de l'orgull gay al balcó de la casa del poble?
I quan aconseguire'm que el riu d'Albaida baixe l'aigua clara?

I quan aconseguire'm que es reforesten el 100% de les serres que es cremen?

Mire el nostre poble i com si aqui no passaren els anys, sempre manat els mateixos. A Genovés no s'ha donat la vertadera transcició. Quan la farem??

Amunt El Genoves!!! Salut